Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 13.09.2024 г., петък

13 септември 2024 15:56, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 535
Сливен

Областният управител на Сливен, Чавдар Божурски, участва в работна среща, свързана с подготовката на предстоящите парламентарни избори и обезпечаването им с необходимите материали и техника.

Община Сливен обнови пешеходните пътеки около училищата и детските градини, като в някои населени места остават само довършителни дейности.

В Градската градина на Сливен вече са разположени шатрите, на които ще се предлага местна продукция, а сцената е готова за изпълнителите от програмата на Фестивала на 100-те войводи, който ще се проведе на 13 и 14 септември.

Днес граждани на Сливен поставиха въпроси, свързани с благоустрояването и обновяването на междублоковите пространства в кварталите, по време на срещи с кмета Стефан Радев.

Утре ще се проведе втория общоградски поход до кръста на Бармук баир.

Предложение за изграждане на ново кръгово движение с пластмасови елементи бе одобрено от Комисията по безопасност на движението в Сливен.

На 12 септември в Художествената галерия „Димитър Добрович“ в Сливен, „Узунова къща“, бе открита изложбата на Юлия Красовска „Щрихи от творчеството на Михайло Парашчук в България”.

С близо тричасов концерт снощи в града под Сините камъни завърши творческата академия на талантите.