» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Доброволци от котленско се включиха в традиционната кампания на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“

16 September 2024 09:21, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 1 month ago, number of readings: 229
Доброволци от котленско се включиха в традиционната кампания на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“

Близо 100 доброволци от община Котел се включиха в традиционната кампания на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“, която тази година се провежда под надслов „Да преобърнем играта“.

 

Най-активни сред тях бяха децата и учениците от всички населени места в общината, които рамо до рамо чистеха със своите родители и учители. В инициативата взеха участие още членове от клуба на инвалида в Котел и работници по сметосъбирането от БКС – Котел.

 

В село Градец десетки доброволци наред с набелязаните места за почистване – дворове на учебни заведения, тревни площи и тротоари, почистиха и коритото на река Луда Камчия, която преминава през балканското село.

 

Събраните отпадъци, поставени до кофите за смет, ще бъдат извозени своевременно от автомобилите, които се грижат за чистотата в община Котел.

Община Котел

Photos

Доброволци от котленско се включиха в традиционната кампания на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“Доброволци от котленско се включиха в традиционната кампания на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“Доброволци от котленско се включиха в традиционната кампания на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“Доброволци от котленско се включиха в традиционната кампания на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“