Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Чавдар Божурски бе гост на откриването на академичната година във филиала на Медицинския университет

16 септември 2024 13:03, Мирослав Митев (Областна администрация Сливен)
Излъчване: Област Сливен преди около 1 месец, брой четения: 247
Божурски160924

Областният управител Чавдар Божурски бе гост на откриването на академичната година във Филиал Сливен на Медицински университет-Варна. Той приветства преподавателите и бъдещите медицински сестри и акушерки.

„Скъпи студенти, не щадете сили в учебния процес и практическите занятия, защото утре във вашите ръце ще е най-ценното – човешкото здраве и човешкият живот, включително този на най-малките и беззащитните. Грижете се за пациентите, както се грижите за своите близки. И не забравяйте, че добрата дума и усмивката също лекуват. На добър час!“ – каза Чавдар Божурски.

Областният управител връчи поздравителен адрес на проф. Иван Александров, директор на филиала. Сред гостите бяха още кметът на Сливен Стефан Радев, председателят на общинския съвет Димитър Митев, заместник-кметът Пепа Чиликова, ръководители на здравни заведения от област Сливен.

Заместник-областният управител Фатме Мустафова взе участие в началото на учебната година в ППМГ „Добри Чинтулов“, както и в откриването на новото общежитие в НХГ „Димитър Добрович“ – Сливен. Тя поздрави учениците, учителите и родителите в двете учебни заведения от името на областния управител Чавдар Божурски.

Снимки

Божурски160924-2Божурски160924-3Мустафова160924Мустафова160924-2