Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ "Щастливо детство"

20 септември 2024 10:05, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 683
екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ

И тази година екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица, заедно с Кмета на Общината г-жа Мария Гвоздейкова-Златева, зарадваха децата от ДГ "Щастливо детство". Целта на посещението беше да се обогатят знанията на децата, да се повиши тяхната противопожарна култура и да се популяризират дейностите, извършвани от пожарникарите. Имаше специална демонстрация на костюми и противопожарна техника, с която малчуганите имаха възможност да се запознаят.

Снимки

екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ