» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ "Щастливо детство"

20 September 2024 10:05, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 1 month ago, number of readings: 684
екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ

И тази година екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица, заедно с Кмета на Общината г-жа Мария Гвоздейкова-Златева, зарадваха децата от ДГ "Щастливо детство". Целта на посещението беше да се обогатят знанията на децата, да се повиши тяхната противопожарна култура и да се популяризират дейностите, извършвани от пожарникарите. Имаше специална демонстрация на костюми и противопожарна техника, с която малчуганите имаха възможност да се запознаят.

Photos

екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Твърдица зарадваха децата от ДГ