Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 20.09.2024 г., петък

20 септември 2024 16:02, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 646
Сливен

Полицаи и еколози оказаха съдействие при спасяването на поен лебед в Сливен.

Седем художници от Сливен представят седемнадесет творби на Десетия пленер на виното, организиран от Фондация "Обществен дарителски фонд-Сливен" съвместно с Национален дарителски фонд "13 Века България”.

Заради ремонт на ул. „Янко Сакъзов“, от 14:00 ч. от 18 септември 2024 г. до 23 септември 2024 г. включително, автобусна линия №7 няма да обслужва спирките при Подстанция „Комуна“ и пред блок 29 в жк „Дружба“.

В местния парламент на Сливен предстои поредна смяна на съветници - общинският съветник от групата на „Левицата“ Антоний Андонов ще стане управител на „Общинска охрана и СОТ – Сливен“ ЕООД, след като спечели конкурс, а на негово място като съветник ще влезе зъболекарят д-р Иван Данчев.

Сдружение „ПРО“, в партнь Полицаи орство с Младежки дом – Сливен стартират обучителната програма „Млади предприемачи“ в Сливен.

ЮИДП осигури 100 кубика строителна дървесина за пострадали ферми в Харманли и Равна гора.

Полицейски служители проведоха урок по безопасно поведение на пътя като повече от час ангажираха вниманието на децата от детска градина „Еделвайс” в Сливен с правилата за движение, безопасно пътуване като пътници в автомобилите и безопасно управление на велосипеди. Запознаха се на практика с основните знаци и светофарната уредба.