Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десислава Танева: Единствено с редовно и стабилно правителство може да се гарантира работата на бизнеса и спокоен живот за хората

22 септември 2024 10:04, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 3 седмици, брой четения: 158
-----

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 27 октомври. Тя е от 12 души и има представители на четирите общини от областта.

След регистрацията водачът на листата и областен ръководител на ГЕРБ Десислава Танева заяви, че заради краткото време след последните парламентарни избори през юни, имената в листата са почти същите.

„Надяваме се това да са последните предсрочни избори и след тях да се състави постоянно редовно правителство. ГЕРБ е доказала, че е диалогична партия. Готови сме отново да преведем необходимите разговори, за да има постоянен кабинет след 27 октомври“, заяви водачът на листата на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева. Тя е категорична, че единствено с редовно и стабилно правителство може да се гарантира работата на бизнеса и спокоен живот за хората.

„Всички сме наясно какво е отношението на хората за това, че за пореден път отиваме на предсрочни избори. Но изборите са единствения демократичен начин да се изрази мнение, позиция и да се състави правителство. Лидерите на политическите партии сякаш не са готови да направят компромиси и отстъпки, за да се формира консенсусна визия за това на къде да върви страната ни. Трябва да се направи устойчив програмен кабинет, който да даде спокойствие и стабилност за хората и бизнеса в България. Наистина се надявам това да са последните предсрочни избори. Хората и бизнесът искат правителство, искат инфраструктурни проекти, искат стабилност. ГЕРБ работим върху това“, каза още Танева.

Ето и пълния списък с кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в 21 МИР - Сливен:

 

1.Десислава Танева – икономист и областен координатор на ГЕРБ Сливен. Министър на земеделието и храните в периода 2014-2017 г. и 2019 - 2021 г. Депутат в няколко Народни събрания

 

2.Мария Белова – юрист. Народен представител в предишни Народни събрания

 

3. Ивайло Енев – педагог, заместник – кмет на община Нова Загора

 

4. Евгений Балев - професионален състезател и треньор по колоездене. Многократен шампион на страната

 

5. Ибрям Мустафов – предприемач, икономист

 

6. Христо Борисов – предприемач, управител на собствен бизнес

 

7. Анелия Стоянова – педагог, начален учител в Твърдица

 

8. Иван Желязков - педагог, учител в ППМГ - Сливен

 

9. Василена Костадинова - експерт „Публична администрация“

 

10. Георги Даскалов - фармацевт и мениджър на аптека в Сливен.

 

11. Радостина Бакалова- Петкова - строителен техник в Твърдица

 

12. Белин Долушанов - студент по право и член на МГЕРБ

 

Снимки

------------