Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Отново избират „Мис Сливен“ в града под Сините камъни

25 септември 2024 11:13, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 седмици, брой четения: 315
Отново избират „Мис Сливен“ в града под Сините камъни

Град Сливен отново ще излъчи своята най-голяма красавица, чиято корона ще заблести в града под Сините камъни. Тя ще бъде избрана на конкурса „Мис Сливен“, който ще се проведе в града на 100-те войводи за трети път.

Лъскавото събитие ще се проведе на 15 октомври (вторник) от 18:30 часа, в зала „Сливен“ с вход СВОБОДЕН. Организаторът на събитието – г-жа Ваня Маринова, е предвидила уникална и запомняща се програма и ревюта. Конкурсът отново ще се проведе с подкрепа на община Сливен.

Вече тече кастингът на събитието на официалната страница на „Мис Сливен“ във фейсбук, където момичетата, желаещи да се борят за короната, могат да пишат лично съобщение там или на официалния имейл miss.sliven@gmail.com.

Организаторите разкриват, че претендентките вече дават сериозна заявка за силна конкуренция и максимално труден избор на журито.

Припомняме, че победителката на „Мис Сливен“ получава правото да представя родния си град в престижния Национален конкурс „Мис България“, който ще се проведе в края на тази есен в София.

Лице на конкурса е победителката последното издание Памела Димитрова.

Фотограф на снимките: Яна Гергова

Снимки

Отново избират „Мис Сливен“ в града под Сините камъни