Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Екип на РДПБЗН –Сливен са се отзовали на 9 сигнала за произшествия през изминалото денонощие

25 септември 2024 11:19, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 седмици, брой четения: 260
pixabay.com

Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в сухи треви и отпадъци от РСПБЗН-Сливен /2/, РСПБЗН-Нова Загора /1/ и РСПБЗН-Твърдица /1/. Оказана е техническа помощ при 2 от сигналите.

Един сигнал се е оказал недействителен за пожар на тераса към апартамент на ул. „Антим І“ в град Сливен. Собственикът на апартамента е запалил барбекю на балкона, гражданин забелязва дима и подава сигнал.

 

 

На 24.09.2024 г. в 15,46 часа в РС ПБЗН – Сливен е постъпил сигнал за запален лек автомобил в сливенския кв. „Речица“. Произшествието е ликвидирано от един екип. Пострадали няма. Най-вероятната причина за пожара е късо съединение в ел. инсталацията на автомобила. Пожарът се прехвърля към навес на съседен имот. Унищожени са лек автомобил, копривна конструкция 25 кв. м., бяла и черна техника, домашно имущество. Спасени са 2 сгради.

 

На 24.09.2024 г. в 17,17 часа в РС ПБЗН – Сливен е получен сигнал за пожар в овощна градина и сухи треви в село Самуилово. Произшествието е ликвидирано от един екип. Пострадали няма. Спасени са 15 декара овощна градина /сини сливи/. Нанесената щета е в процес на установяване. Най-вероятната причина за пожара е изхвърлена незагасена цигара от преминаващ.