» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Кметът на Котел с благодарност към Христина Чолакова за дългогодишната ѝ работа в ОбС-Котел

27 September 2024 09:12, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 3 weeks ago, number of readings: 222
Кметът на Котел с благодарност към Христина Чолакова за дългогодишната ѝ работа в ОбС-Котел

След 12 години като председател на Общински съвет – Котел, Христина Чолакова се оттегли от поста, за да се отдаде на юридическата си професия в Районен съд – Сливен. По този повод кметът на Община Котел Коста Каранашев изказа днес благодарност към вече бившия председател на ОбС – Котел в личния си профил в социалните мрежи.

 

„Искам да изкажа своята огромна благодарност към един от най-големите професионалисти, работили в администрацията на Община Котел, а именно към г-жа Христина Чолакова. През всички 12 години, в които бяхме заедно в местната политика, Христина Чолакова винаги ме е вдъхновявала с нейната трудоспособност и енергичност. С умението ѝ да влиза в най-тънкия детайл на всеки проблем и да го види от всички страни. За мен беше огромно удоволствие да работя с нея, а сънят ми беше спокоен.“ – посочва Каранашев.

 

„Сега ще е много трудно да намеря човек, който достойно да замести професионалист от такъв ранг – принципен и отдаден на работата си, но знам със сигурност, че съдебната система в България, получава един честен и трудолюбив човек, с безупречна преценка и дълбоко чувство на справедливост!“ – казва в заключение кметът.

Община Котел