» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

„Бъди смел, бъди добър!“ в Нова Загора

01 October 2024 10:09, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 2 weeks ago, number of readings: 227
„Бъди смел, бъди добър!“ в Нова Загора

На 30.09.2024 г. от 10.00 часа по повод стартиралата Национална кампания „Бъди смел, бъди добър!“ на Държавната агенция за закрила на детето се състояха „Йога за деца на открито“ и футболна среща за децата от новозагорските училища.

Събитията се проведоха в Спортна зала „Младост“ и на стадион „Загорец“, гр. Нова Загора, като гости бяха: Галя Захариева – кмет на община Нова Загора, Евелина Аврамова – началник отдел „Здравеопазване и социални услуги“ при Община Нова Загора, родители, учители и граждани.

Йога практиката и футболната среща бяха открити с поздравителен адрес от д-р Теодора Иванова, председател на Държавната агенция за закрила на детето.

„Скъпи деца от община Нова Загора, продължавайте да бъдете добри един към друг, да помагате и да показвате на всички около Вас какво означава да живеем заедно с разбиране и обич. Вашите усилия имат огромно значение!“

За всички участници в инициативите бяха осигурени подаръци от Държавната агенция за закрила на детето.

Кампанията „Бъди смел, бъди добър!“ е в изпълнение на плана за действие на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2023 – 2026 г.)

Община Нова Загора

Photos

„Бъди смел, бъди добър!“ в Нова Загора„Бъди смел, бъди добър!“ в Нова Загора„Бъди смел, бъди добър!“ в Нова Загора„Бъди смел, бъди добър!“ в Нова Загора„Бъди смел, бъди добър!“ в Нова Загора„Бъди смел, бъди добър!“ в Нова Загора