» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

AMD обяви мощни вградени решения EPYC™ Embedded 8004

03 October 2024 09:45, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 2 weeks ago, number of readings: 240
AMD logo

2 октомври 2024 г. - AMD обяви серията EPYC™ Embedded 8004 с революционна производителност на ват за вградени системи с интензивни изчислителни операции.

Това следващо поколение AMD EPYC™ Embedded процесори предоставя голяма изчислителна мощност, ефективност, свързаност и иновационни характеристики, които носят водещи в индустрията продуктови възможности за пазара на вградени системи. Серията 8004 ще се бори с предизвикателствата характерни за мрежи, системи за съхранение на данни и индустриални приложения.

• Серията AMD EPYC™ Embedded 8004 използва предимствата на ядрата Zen4c, за да постигне нови нива на плътност на ядрата и производителност на ват.

• Осигурява до 30% увеличение на производителността на ват в сравнение с предишното поколение Zen3c и осигурява 20% по-малък форм-фактор в сравнение с AMD EPYC™ Embedded 9004 серията.

• Създава високоскоростна I/O свързаност, съчетана с голяма пропускателна способност в работата с паметта, за да поддържа интензивни работни натоварвания с данни, които се нуждаят от повишена енергийна ефективност.

• Осигурява висока работоспособност при трансфер на данни, голяма отказоустойчивост и надеждно запазване на информацията.

 

Повече информация можете да получите от блог публикацията тук .