Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Открийте тайните на качествения сън с Български Матраци Тед и матраци Парадайс! Спи удобно, купи изгодно!

04 октомври 2024 09:28, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди около 1 седмица, брой четения: 71
Открийте тайните на качествения сън с Български Матраци Тед и матраци Парадайс!

Матракът е една от най-важните части от нашия дом, която значително влияе върху качеството на съня и общото ни здравословно състояние. Изборът на правилния матрак може да бъде труден, тъй като на пазара има множество варианти с различни характеристики. Матраците Тед и Парадайс са популярни избори сред потребителите поради тяхното качество, разнообразие и ценови точки.

Матраци Тед

Матраци Тед е утвърден бранд, който предлага висококачествени продукти, съчетаващи иновации и комфорт. Компанията има дългогодишен опит в производството на матраци и е известна с използването на съвременни технологии и материали, за да осигури на клиентите си най-доброто възможно преживяване по време на сън.

История и мисия на Матраци Тед:

Матраци Тед е създадена с мисията да предложи продукти, които подобряват качеството на съня и здравето на своите потребители. С годините компанията е утвърдила своята репутация като надежден производител, който поставя клиента на първо място и се стреми към непрекъснато усъвършенстване и иновации.

Предимства на матраци Тед:

Висококачествени материали

Матраците Тед са изработени от висококачествени материали, които осигуряват оптимален комфорт и поддръжка. Те използват различни слоеве и технологии, включително мемори пяна, латекс и иновационни пружинни системи, за да осигурят правилна поддръжка на тялото и да минимизират точките на натиск.

Поддръжка и комфорт

Една от основните характеристики на матраци Тед е тяхната способност да осигурят отлично поддържане на гръбначния стълб. Чрез съвременните технологии и съставки, те предлагат балансирано разпределение на натоварването, което помага за облекчаване на болките в гърба и врата. Специалните системи за амортизация също така осигуряват допълнителен комфорт и минимизират движението на матрака.

Антиалергични свойства

Тед са проектирани с внимание към хората, страдащи от алергии. Те използват антибактериални и хипоалергични материали, които предотвратяват развитието на микроби и акари. Това прави матраците подходящи за хора с чувствителна кожа или алергии.

Дълготрайност и издръжливост

Висококачествените материали и конструкция на матраци Тед осигуряват дълготрайност и издръжливост. Те са проектирани да запазят формата и функционалността си за дълъг период от време, което означава, че инвестирайки в матрак Тед, получавате надежден продукт с дълъг живот.

Разнообразие от модели

Тед предлага разнообразие от модели матраци, които отговарят на различни нужди и предпочитания. Независимо дали предпочитате по-мек или по-твърд матрак, имате възможност да изберете между различни опции, които са проектирани да отговорят на специфичните ви изисквания.

Изгодна цена

Матраци Тед предлагат добро съотношение между цена и качество. Въпреки че предлагат високо ниво на комфорт и поддръжка, цените им са конкурентни и достъпни, което ги прави привлекателен избор за широк кръг потребители.

Матраци Тед са доказателство за това колко далеч може да стигне една компания, за да създаде перфектния матрак. Със своя ангажимент за качество, иновации и дизайн, Тед продължава да бъде лидер в индустрията за производство на матраци.

Водещите модели от бранда са: Матрак Nord Star и Матрак Nuvola.

-Матрак Nord Star е впечатляваща опция за всички, които търсят комфорт и качество в съня си. Този модел предлага редица предимства, които го правят привлекателен избор за потребителите.

Какви са предимствата му?

Висока височина за допълнителен комфорт

С височина от 35 см, матрак Nord Star предлага значителна дебелина, която осигурява допълнителен комфорт и поддръжка. Тази височина позволява използването на различни слоеве материали, които подобряват общото качество на съня и предлагат по-добро разпределение на натоварването.

Двулицев дизайн

Матракът Nord Star е двулицев, което означава, че може да се използва от двете страни. Това осигурява дълготрайност и издръжливост на матрака, като позволява на потребителите да го обърнат и да се възползват от различните характеристики на двете му страни. Този дизайн също така помага за равномерно износване и удължава живота на матрака.

 

Иновативна конструкция и материали

Матрак Nord Star е проектиран с помощта на иновационни технологии и висококачествени материали. Включва слоеве от мемори пяна и пружинна система, които осигуряват отлична поддръжка и комфорт. Мемори пяната се адаптира към контурите на тялото, намалява натиска и помага за облекчаване на мускулните болки.

Подобрена вентилация и терморегулация

Матракът разполага с вентилационни канали и технологии за терморегулация, които осигуряват оптимална температура по време на сън. Това помага за предотвратяване на прегряване и осигурява приятна и хладна среда за сън, независимо от външната температура.

Антиалергични свойства

Nord Star е изработен от антибактериални и хипоалергични материали, които предотвратяват развитието на акари и микроби. Това го прави подходящ избор за хора с алергии или чувствителна кожа, осигурявайки здравословна и чиста среда за сън.

Елегантен и модерен дизайн

Матракът Nord Star има съвременен и елегантен дизайн, който лесно се вписва в различни интериори. С неговия стилен външен вид и качествени материали, той не само предлага комфорт, но и добавя естетичен завършек на вашата спалня.

Матракът Nord Star е първокласно решение за тези, които търсят удобство, поддръжка и издръжливост в едно.

- Матрак Nuvola е проектиран с мисъл за максимален комфорт и поддръжка, и предлага всичко, от което се нуждаете за една качествена и възстановителна нощна почивка.

Какви са предимствата му?

Луксозен ортопедичен двулицев матрак

Матрак Nuvola предлага луксозен комфорт и изключителна ортопедична поддръжка благодарение на двулицевото си изпълнение. Това означава, че можете да се възползвате от удобството и опората от двете страни на матрака. Луксозният дизайн и висококачествените материали осигуряват оптимални условия за сън, които подобряват вашето благосъстояние и възстановяване през нощта.

Модерна визия със 7 зони на комфорт

Матракът Nuvola е проектиран с модерна визия и включва 7 зони на комфорт, които предоставят стабилна опора на различни части на тялото. Тези зони са специално проектирани да осигурят специфична поддръжка на главата, раменете, кръста, бедрата, коленете и краката, което спомага за правилната позиция на гръбначния стълб и намалява точките на натиск.

 

Многопластово ядро от профилирана HR пяна

В основата на матрака Nuvola се намира многопластово ядро от профилирана HR (High Resilience) пяна. Тази иновация осигурява отлична еластичност и дълготрайност. Профилираната HR пяна е проектирана да осигурява оптимална въздушна циркулация и разпределение на теглото, като същевременно предотвратява натрупването на топлина и влага.

Отлична поддръжка на тялото благодарение на Duo Adapt

Технологията Duo Adapt в матрак Nuvola осигурява отлична поддръжка на тялото, благодарение на своите иновационни свойства. Тази технология комбинира адаптивните характеристики на мемори пяната с еластичността на латекса, което позволява на матрака да се адаптира перфектно към контурите на тялото ви. Това води до намаляване на точките на натиск и осигурява комфортно и възстановително сънно изживяване.

Двоен микропокет

Матракът Nuvola е снабден с двоен микропокет, който допринася за подобряване на поддръжката и устойчивостта на матрака. Микропокет системата позволява на всяка пружина да работи независимо, което намалява преноса на движения и осигурява по-добра опора на тялото. Това е особено полезно за двойки, тъй като намалява въздействието на движението на партньора върху съня ви.

Матрак Nuvola предлага уникална комбинация от луксозен комфорт, съвременен дизайн и иновационни технологии. Ттози матрак осигурява отлична поддръжка, адаптивност и стабилност. Независимо дали търсите подобряване на качеството на съня или просто искате да се насладите на луксозен комфорт, матрак Nuvola е идеалният избор.

 

Матраци Парадайс

Матраци Парадайс са добър избор за тези, които търсят качествен и комфортен матрак на българския пазар. Богатият избор от модели и използването на иновативни материали правят тези матраци атрактивни за широк кръг потребители.

Матраците Парадайс са популярни на българския пазар и предлагат няколко предимства, които ги правят атрактивен избор за много хора. Ето някои от основните им плюсове:

Високо качество и иновативни материали: Матраци Парадайс се отличават с използването на висококачествени иновативни материали, които осигуряват комфорт и дълготрайност. Често се използват различни видове пяна, както и други модерни технологии за подобряване на качеството на съня.

Ортопедични свойства: Много модели на Парадайс имат ортопедични свойства, което означава, че матракът се адаптира към извивките на тялото и осигурява правилна опора на гръбначния стълб. Това е особено важно за хора със заболявания на опорно-двигателния апарат.

Комфорт: Матраци Парадайс са известни със своя комфорт. Различните модели предлагат различна степен на мекота, така че всеки може да избере матрак, който отговаря на неговите индивидуални предпочитания.

Дишаща структура: Много модели на Парадайс имат дишаща структура, която предотвратява задържането на влага и топлина. Това създава по-приятна среда за сън и намалява риска от развитие на алергии.

Вградена подматрачна рамка: Някои модели имат вградена подматрачна рамка, което ги прави по-устойчиви и удължава живота им.

• Разнообразие от модели: Парадайс предлага богат избор от модели матраци, с различни размери, степени на твърдост и допълнителни функции. Това позволява на всеки да намери идеалния матрак за своите нужди и бюджет.

Българско производство: Матраци Парадайс се произвеждат в България, което гарантира качество и поддръжка на българския пазар.

 

Богатият избор от модели и използването на иновативни материали правят тези матраци атрактивни за широк кръг потребители.

Сред водещите модели от бранда са: Матрак Bellevue и Матрак Ametyst.

- Матрак Bellevue е проектиран да предостави уникално изживяване на сън чрез съвременни технологии и висококачествени материали. Със своите отличителни характеристики, този матрак предлага редица предимства, които го правят изключителен избор за потребители, търсещи комфорт и поддръжка.

Какви са предимствата му?

Поддръжка на правилна позиция на тялото

Матрак Bellevue е проектиран така, че да осигури правилна позиция на тялото по време на сън. Чрез специалната комбинация от мемори пяна и пружинна система, матракът поддържа естественото извиване на гръбначния стълб, като намалява натоварването върху ставите и мускулите. Това е особено важно за хора, които страдат от болки в гърба или шията, тъй като помага за облекчаване на дискомфорта и предотвратяване на последващи проблеми.

 

Технология за адаптиране към движението

Матрак Bellevue включва технология за адаптиране към движенията на тялото. Това означава, че матракът минимизира ефекта от движението на партньора по време на сън, като осигурява стабилност и не позволява на матрака да се деформира или променя под натоварване. Тази функция е особено полезна за двойки, които искат да избегнат смущения от движенията на другия партньор.

Устойчивост на износване

Проектиран с внимание към детайлите и изработен от висококачествени материали, матрак Bellevue е изключително устойчив на износване. Материалите, използвани в неговата конструкция, са подбрани така, че да осигурят дълготрайна издръжливост и да запазят форма и функционалност дори след продължителна употреба. Това гарантира, че матракът ще остане удобен и ефективен за години напред.

Лесна поддръжка и почистване

Матрак Bellevue е проектиран да бъде лесен за поддръжка. Възможността за сваляне и пране на калъфа е удобна за потребителите, които искат да поддържат матрака си чист и хигиеничен. Освен това, материалите, използвани в матрака, са устойчиви на петна и лесни за почистване, което улеснява поддръжката на матрака в добро състояние.

Екологични и безопасни материали

Парадайс обръща внимание на екологичните аспекти на своите продукти. Матрак Bellevue е изработен от безопасни и екологично чисти материали, които не съдържат вредни вещества. Това е важно за потребители, които се интересуват от здравословния и екологичен аспект на продуктите, които използват в своя дом.

Със своя ангажимент към качеството и обслужването на клиентите, матракът Bellevue е инвестиция в по-добро здраве, благополучие и цялостно удовлетворение.

- Матрак Ametyst предлага уникална комбинация от естествени и модерни материали, които създават спокойна и подкрепяща среда за сън.

Какви са предимствата му?

Изключителна адаптивност към различни пози на сън

Матракът Ametyst е проектиран да бъде адаптивен към различни позиции на сън, независимо дали спите настрани, по гръб или по корем. Мемори пяната и пружинната система работят заедно, за да осигурят необходимата подкрепа и комфорт във всяка позиция, което помага за намаляване на напрежението в мускулите и ставите и осигурява спокоен сън.

Здраве и хигиена

Матракът Ametyst е проектиран с мисъл за здравето и хигиената. Неговата дишаща конструкция помага за предотвратяване на развитието на бактерии и акари, които могат да причинят алергии и дихателни проблеми. Освен това, използването на естествени и екологични материали намалява риска от излагане на вредни химикали, които могат да повлияят негативно на качеството на съня ви.

 

 

Подобрена издръжливост на матрака

В допълнение към устойчивостта на износване, матракът Ametyst е проектиран с цел по-добра издръжливост на механични натоварвания. Това означава, че матракът ще запази формата си и ще продължи да предоставя комфорт дори след дълги години на интензивна употреба. Издръжливостта на матрака е резултат от качествени материали и прецизна конструкция.

Профилактика на образуване на гънки и неравности

Матракът Ametyst е проектиран да предотвратява образуването на гънки и неравности по повърхността, благодарение на използваните в него материали и технологии. Това осигурява не само равномерна и комфортна повърхност за сън, но също така поддържа естетичния вид на матрака.

Лесен монтаж и преносимост

Матракът Ametyst е проектиран за лесен монтаж и преносимост. Създаден с внимание към детайлите, той е лесен за разгъване и поставяне на рамката на леглото. Лекотата на манипулация и транспортиране прави този матрак удобен избор за различни ситуации, включително за преместване или обновяване на интериора на спалнята.

Приятен на допир текстил

Калъфът на матрака Ametyst е изработен от висококачествени текстили, които са приятни на допир и осигуряват допълнителен комфорт. Текстилът е също така дишащ и устойчив на износване, което допринася за дълготрайността и хигиеничността на матрака.

Ако търсите начин да подобрите качеството на съня си и да инвестирате в комфорт и здраве, Български Матраци Тед и Матраци Парадайс предлагат решения, които съчетават иновации, високо качество и изгодни цени.

Открийте тайните на качествения сън с тези утвърдени марки и спете удобно, купувайки изгодно!

Снимки

Открийте тайните на качествения сън с Български Матраци Тед и матраци Парадайс!Открийте тайните на качествения сън с Български Матраци Тед и матраци Парадайс!Открийте тайните на качествения сън с Български Матраци Тед и матраци Парадайс!Открийте тайните на качествения сън с Български Матраци Тед и матраци Парадайс!Открийте тайните на качествения сън с Български Матраци Тед и матраци Парадайс!