Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Претендентките за „Мис Сливен 2024“ – амбиции в областта на медицината и света на модата

10 октомври 2024 13:57, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 269
Претендентките за „Мис Сливен 2024“ – амбиции в областта на медицината и света на модата

Изключително интересни се оказват бъдещите планове за реализация на участничките в конкурса „Мис Сливен 2024“, чиято корона ще заблести в косите на победителката след по-малко от седмица.

Момичетата, които успешно преминаха кастинга и ще се борят за престижното отличие изпъкват с любопитни и амбициозни планове за своето бъдеще. Макар, че повечето са на ученическа възраст те имат ясна представа за пътя, по който ще следват мечтите и професионалното си развитие.

Сред амбициите на момичетата се открояват лекарската професия и необятния моден свят, но и най-съвременните професии като онлайн търговията и IT сферата не липсват в техните желания.

Носителка на короната ще бъде избрана от журито вечерта на 15.10.2024 /вторник/ в зала „Сливен“. Началото на конкурса е от 18:30 ч., като организаторите са предвидили свободен вход и канят всеки, който желае да стане част от събитие да заповяда. Припомняме, че публиката също ще стане част от паметната вечер, като ще излъчи своя победителка чрез аплодисментите си.

Водещи на „Мис Сливен 2024“ ще бъдат популярният топ модел и носителка на титлата Мис България за 2018 Теодора Мудева и бургаският изпълнител Стефан Илчев.

Новата „Мис Сливен“ ще получи и правото да представлява родния си град в престижния национален конкурс „Мис България“ в София. Конкурсът в града на 100-те войводи се организира с подкрепа на Община Сливен, която е основен партньор на събитието.