Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

В Сливен се провеждат турнир по борба и първенства за хора с увреждания

12 октомври 2024 14:11, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 4 дни, брой четения: 210
В Сливен се провеждат турнир по борба и първенства за хора с увреждания

Кметът Стефан Радев посети днес спортни прояви, които се провеждат в навечерието на празника на Сливен - Димитровден. Той поздрави участниците в турнира по свободна борба, организиран от клуб “Станка Златева”, с подкрепата на Община Сливен. Радев пожела успех на състезателите. Той подчерта, че спортът помага за изграждането на силни и успешни личности. "Важно е да се учите на дисциплина, упорство и постоянство. Когато изграждате тези качества, се превръщате в успешни граждани на България", каза той.

 

Валентин Райчев - генерален секретар на Българската федерация по борба, връчи на кмета плакет с признателност за приноса му за развитието на борбата в Сливен и България.

 

Преди това Стефан Радев посети зала “Васил Левски”, където се проведе Държавен турнир по тенис на маса за хора с увреждания. Той разговаря с Ангел Манолов - председател на клуб “Сините камъни” - домакин на турнира, както и с Илия Лалов - председател на Българската паралимпийска федерация.

Манолов информира, че следобед в зала "Асеновец" ще започне Държавно първенство по бадминтон за хора с увреждания. 

Снимки

В Сливен се провеждат турнир по борба и първенства за хора с увреждания В Сливен се провеждат турнир по борба и първенства за хора с увреждания В Сливен се провеждат турнир по борба и първенства за хора с увреждания В Сливен се провеждат турнир по борба и първенства за хора с увреждания В Сливен се провеждат турнир по борба и първенства за хора с увреждания В Сливен се провеждат турнир по борба и първенства за хора с увреждания