Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай Димитров

15 октомври 2024 15:05, Канцелария (Сливенска Митрополия)
Излъчване: Митрополия Сливен преди 12 часа, брой четения: 115
Сливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай Димитров

Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Арсений посети Община Несебър, където се срещна с кмета на града г-н Николай Димитров в представителната сграда на общинската администрация в стария Несебър.

На срещата присъстваха: ик. Атанас Чулаков - духовен надзорник на Сливенска митрополия, и секретарят г-н Иван Млечков. По време на разговора бяха обсъдени въпроси, свързани с църковния живот в Община Несебър, храмовото строителство, съвместни инициативи и сътрудничество между Светата митрополия и общината.

След срещата кметът Димитров и Владиката посетиха храмовете на Несебър - “Пантократор”, “Св. Стефан”, “Св. Георги” и “Св. Параскева”.

След това митрополит Арсений посети новостроящия се храм в кв. "Черно море", посветен на св. Николай Чудотворец.

Снимки

Сливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай ДимитровСливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай ДимитровСливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай ДимитровСливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай ДимитровСливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай ДимитровСливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай ДимитровСливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай ДимитровСливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай ДимитровСливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай ДимитровСливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай ДимитровСливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай ДимитровСливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай ДимитровСливенският митрополит Арсений се срещна с кмета на Община Несебър г-н Николай Димитров