Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Шестнадесетгодишна възпитаничка на Езиковата гимназия в Сливен ще представи града в националния конкурс "Мис България 2024"

17 октомври 2024 13:14, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 13 часа, брой четения: 139
конкурс за красота, Габриела Каябашлиева (в средата) и подгласнички - Роксана Рундева и Стенлия Константинова

Шестнадесетгодишната Габриела Каябашлиева ще представи Сливен в националния конкурс "Мис България 2024", съобщи организаторката на конкурса "Мис Сливен 2024" Ваня Кирова. Габриела е ученичка от Езикова гимназия "Захари Стоянов" с първи език немски и втори английски.

 

Победителката е настояща балерина, смята да се насочи в областта на биологията и медицината и в тази сфера да се развие професионално, защото иска да помага на хората и да ги кара да се усмихват, посочват организаторите на конкурса.

 

Корони за второ и трето място получиха Роксана Рундева и Стенлия Константинова. Лентата "Лице на публиката" отиде при Мария-Магдалена Симеонова.

 

Конкурсът се състоя на 15 октомври в зала "Сливен" и с него започнаха празничните събития от програмата за Димитровден - празник на град Сливен. В него участваха десет претендентки за короната за красота. Конкурсът се прави за трета година с подкрепата на Община Сливен.

Източник: БТА Сливен
кореспондент на БТА в Сливен Велина Василева
Снимка: Велина Василева, БТА