Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков участва в Бургас на бизнес - форум организиран от EVN Bulgaria

19 май 2011 15:12,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1313
снимка

На 18 май 2011 г. областният управител г-н Марин Кавръков участва в Бургас на бизнес - форум организиран от EVN Bulgaria. Проявата EVN Бизнес Дни 2011 се провежда в периода 17-19 май 2011г. в градовете Пловдив, Бургас и Стара Загора.

Основни акценти в тазгодишното издание на форума бяха енергийна ефективност и либерализиран пазар на електрическа енергия. Разисквани бяха инструментите за повишаване на енергийната ефективност, ползата от мониторинг на енергопотреблението и възможностите за финансиране.

Наред с основната тема на ЕVN Бизнес Дни 2011, представителите на институциите и бизнеса имаха възможност да се запознаят и с различни аспекти от дейността на дружеството, както и да проведат открит диалог с мениджъри и експерти на ЕVN Bulgaria. Проявата EVN Бизнес Дни 2011 следва политиката на дружеството за прозрачно и коректно сътрудничество с институциите и бизнеса, основано на взаимно доверие, прозрачност, откритост и партньорство. Получената директна обратна връзка ще допринесе още повече за добрия диалог между представителите на бизнеса и EVN Bulgaria.