Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Работна среща по въпросите на отбранително-мобилизационната подготовка в област Сливен

19 май 2011 17:01,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1827
снимка

Днес, 19.05.2011 г., от 13.00 часа в заседателната зала на областна администрация, под ръководството на областния управител Марин Кавръков, се проведе работна среща по въпросите на отбранително-мобилизационната подготовка в област Сливен.

Срещата се проведе на основание Указанията на Междуведомствения съвет по въпросите на военнопромишления комплекс и мобилизационната готовност на страната към Министерския съвет, относно организиране на отбранително-мобилизационната подготовка на страната през 2011 г., а също така на основание годишния и месечния план на Областния съвет по сигурност.

Целта на срещата беше да се запознаят участниците с основни моменти от разработването на документи касаещи подготовката на страната за отбрана, обсъждане на проблемни въпроси и обмяна на опит.

В срещата взеха участие членовете на Областния съвет по сигурност, командири и началници на поделения от гарнизона, ръководители и експерти от звената по отбранително-мобилизационната подготовка от общините и регионално представени структури на централната администрация и организации в областта.

Снимки

снимкаснимка