Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков получи благодарствено писмо

20 май 2011 16:54,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1549
снимка

Днес, 20.05.2011 г., областният управител г-н Марин Кавръков получи благодарствено писмо от инж. Иван Иванов, директор на Природен парк „Сини камъни” Сливен за участието в Националния ден на Природните паркове на 14 май 2011 година.

„С настоящото писмо искаме да изкажем своята благодарност към Вас за участието Ви в Националния ден на Природните паркове на 14 май 2011 година. Широката разгласа и участието на повече обществени институции превърнаха този ден в празник на доброволчеството и на отговорното отношение към природата. Вярваме, че подобни инициативи допринасят за формирането на активна гражданска позиция и екологично съзнание у младите хора и сплотяват обществеността при решаването на важни проблеми, касаещи бъдещото ни развитие.

Специални благодарности изказваме и на членовете от екипа на Областна администрация - Сливен, които също се включиха в инициативата.

Надяваме се и занапред да продължава успешната ни съвместна дейност за развитието и просперитета на град Сливен.” се казва в благодарствения адрес.