Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Министърът на спорта Свилен Нейков посети Сливен по покана на Десислава Танева

29 май 2011 14:36,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 13 години, брой четения: 2366
001

Министърът на спорта Свилен Нейков посети Сливен по покана на Десислава Танева

Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков откри турнир по стрийтбол организиран от МГЕРБ-Сливен. Проявата е по повод Международния ден на детето – 1 юни. Турнирът се проведе на 29 май от 10:00 часа в двора на III СОУ „Д-р Иван Селимински”. Участваха над тридесет деца и младежи, разпределени в две възрастови групи под и над 16 години. Всеки отбор бе от трима състезатели, които играха до седем точки за победа. „Надявам се да направите едно добро състезание, в което да покажете умения, качества и възможности. Трябва да съчетаваме училището със спорта, за да сме силни и здрави бъдещи звезди. Успех на всички”, добави министър Нейков и подари награда на най-малкия участник в надпреварата Илиян Воденичаров на 12 години.

На откриването на турнира присъстваха още народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Десислава Танева, областният управител Марин Кавръков и началникът на РИО Бисерка Василева.

При децата под 16 години спечели отбора на Николай Харалампиев, Александър Петков и Людмил Пашаянов. При по-големите над 16 годишна възраст спечели отборът на Траян Димитров, Цветан Цанев и Димитър Гатев. На победителите бяха връчени статуетки и грамоти от младежите на ГЕРБ.

Снимки

002003