Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител получи покана от Екипа на Зелени Балкани

17 юни 2011 11:39,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1200

Днес, 17.06.2011 г. областният управител получи покана от Екипа на Зелени Балкани, да посети Посетителският и природозащитен център "Поморийско езеро".

„Радваме се да споделим с вас, че Посетителският център "Поморийско езеро" навърши 1 година. Това е един от най-модерните и атрактивни посетителски центрове в страната, който представя природното богатство на Поморийско езеро: http://www.greenbalkans.org/pomoriecenter/ .

Центърът е един от големите успехи в дългогодишната ни работа за опазване на езерото. Ще се радваме да го посетите, а ако ви хареса, в което сме убедени, да поканите и Ваши приятели. Посетителският и природозащитен център "Поморийско езеро" бе изграден и се стопанисва от Зелени Балкани и неговата издръжка и успешно съществуване зависи от интереса на гражданите. Ще се радваме ако изберете да разнообразите Вашата почивка като ни посетите, а ние Ви обещаваме незабравими мигове с дивите обитатели на солената лагуна.” се казва в поканата.

Посетителският център се намира на южния бряг на Поморийско езеро, западно от Гранд Хотел Поморие.

Областният управител и ръководството на администрацията ще посетят Посетителският и природозащитен център "Поморийско езеро" при първа възможност. А за всички желаещи да направят това за повече информация да се свързват със Стоян Йорданов: 0885108716, syordanov@greenbalkans.org