Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кръгла маса за Общата селскостопанска политика на ЕС за периода 2014 – 2020 г.

22 юни 2011 15:57,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 13 години, брой четения: 2052
001

Седмата кръгла маса от обществения дебат за Общата селскостопанска политика на ЕС за периода 2014 – 2020 г. ще се проведе на 24 юни 2011 г. (петък) в град Ямбол. Общественият дебат е инициатива на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Неделчева и се организира съвместно с централата на ПП ГЕРБ, Министерството за земеделието и храните, Асоциацията на земеделските производители в България и най-голямата неправителствена организация на земеделците в ЕС Copa-Cogeca. Мотото на обществения дебат е „Земеделие и политика – връзката си ти!”. На дебата са поканени всички земеделски производители и животновъди от областите Ямбол, Сливен, Стара Загора и Бургас.

По време на дискусията ще бъдат представени и обсъдени Първи и Втори стълб на новата ОСП. Всички представители на земеделски и животновъдни организации, които присъстват на дискусията, ще могат да зададат конкретни въпроси към българския евродепутат и член на Комисията по земеделие в ЕП Мария Неделчева, заместник-министъра на земеделието и храните Светлана Боянова, eксперта от работната група "Зърнени култури" на Copa-Cogeca Макс Шулман и главния секретар на Асоциацията на земеделските производители в България Ивайло Тодоров. Събитието ще бъде открито от областния координатор на ГЕРБ – Ямбол и кмет на Община Ямбол Георги Славов. Приветствие към участниците във форума ще поднесе ръководителят на отдел "Последователност в развитието на селските райони" в Европейската комисия Жозефин Лорис-Хофман.

Кръглата маса ще започне в 11:00 часа на 24 юни 2011 г. (петък). Дискусията ще се проведе в Синия салон на читалище „Съгласие”, което се намира на адрес ул. "Г. С. Раковски" № 20.