Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Предстоящи събития и участия

27 юни 2011 16:53,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1679
gffg

Предстоящи събития и участия

на областния управител и областна администрация Сливен

за периода от 27.06.2011 г. до 1.07.2011 г.

 

 

28.06.2011 г . /вторник/

17 часа – Областният управител получи покана от партньорите по Проект ”Традиции и иновации в професионалното образование”, програма „Учене през целия живот”, подпрограма „Коменски” и „Регионални партньорства” за участие в кръгла маса на тема „Проект ПVЕ – цели и резултати”. Ръководител на проекта е г-жа Бисерка Василева, началник на Регионалния инспекторат по образование в Сливен. Кръглата маса ще се проведе в х-л „Спорт Палас”.

19 часа – Областният управител ще присъства на прием в Американското посолство в София по повод националния празник на САЩ - 4 юли.

 

29.06.2011 г . /сряда/

14 часа – Областният управител ще присъства в областна администрация Бургас на Заседание на Регионалния съвет за развитие на югоизточен район.

На заседанието ще се представи годишен доклад за наблюдение на Регионалния план за развитие на Югоизточен район. Резултатите, прогнозите и очакванията в Югоизточен район в областта на туризма. Напредъкът на по Оперативните програми в Югоизточен район

 

30.06.2011 г . /четвъртък/

15 часа – В заседателната зала на областна администрация, областният управител ще представи резултатите от проект „Изграждане на платформа за управление на административни процедури и предоставяне на услуги по електронен път в Областна администрация Сливен”, финансиран със средства от бюджета на Областна администрация Сливен.

На представянето са поканени г-н Ивайло Московски- Министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, г-н Росен Желязков- Главен секретар на министерски съвет, г-н Първан Русинов- зам.- министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, г-н Валери Борисов- директор на дирекция „Електронно управление” в министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, инж. Николай Дилов-началник отдел в дирекция „Електронно управление” в министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, г-н Теодор Захов -председател на УС на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ), областните управители на област Бургас, област Стара Загора, област Ямбол, кметовете на общините от област Сливен, нотариуси, адвокати и граждани.

 

 

1.07.2011 г . /петък/

18 часа – Областният управител получи покана от ХГ "Димитър Добрович”- Сливен и НДФ „13 века България” за откриването на фотоизложба „Река на толерантността”. В изложбата са включени фотографии на млади автори и те ще бъдат изложени в къща „Миркович”. Поводът за предстоящата изложба е 30 годишнината от създаването на фонд „13 века България”.