Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител ще вземе участие в общото събрание на сдружение „Регионален център за управление на отпадъците, регион Ямбол”

20 юли 2011 12:01,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1292
снимка

Днес, 20 юли 2011 г., от 14,30 часа, областният управител г-н Марин Кавръков ще вземе участие в общото събрание на сдружение „Регионален център за управление на отпадъците, регион Ямбол”.

Общото събрание ще се проведе в зала 203 на община Ямбол и ще протече при следния дневен ред:

1. Уреждане на ангажиментите между партньорите, във връзка с кандидатстване с проектно предложение за изграждане на инфраструктурата за управление на отпадъците пред ОПОС.

2. Вземане на решения във връзка с подаване на проектното предложение.

3. право на собственост върху обектите изградени в резултат на инвестицията и предназначение на активите придобити от изпълнението на проекта.

4. Цена за третиране на тон отпадък, постъпил в регионалната система за управление на отпадъците.

От 16 часа в заседателната зала на областна администрация, областният управител г-н Марин Кавръков ще присъства на среща с министъра на околната среда и водите г-жа Нона Караджова. Срещата е по покана на председателя на общински съвет Ямбол и е свързана с предстоящото кандидатстване общините от проектен регион Ямбол по процедура за директно предоставяне на ФП по проект за „Изграждане на регионална система за управление на отпадъците – регион Ямбол” по приоритетна Ос 2 на ОП „Околна среда 2007-2013 г.”