Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков проведе среща с кандидатите за длъжността „Младши експерт” в отдел „Държавна собственост”

08 август 2011 13:04,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1078
снимка

Днес, 8 август 2011 г., по инициатива на областния управител г-н Марин Кавръков се проведе среща с кандидатите за длъжността „Младши експерт” в отдел „Държавна собственост”, дирекция „Административен контрол, регионално развитие, държавна собственост”. Целта на срещата бе да се дадат основни насоки при подготовката за предстоящия тест на 16 август.

Г-жа Джамбазова, директор Дирекция "Специализирана администрация" представи накратко основните задължения, които ще трябва да изпълнява бъдещият „Младши експерт” в отдел „Държавна собственост”. С всекидневната си работа той ще трябва да подпомага прекия си ръководител в опазването и защитата на държавната собственост на територията на областта и в административното обслужване на физически и юридически лица. Основните задължения, които ще изпълнява са свързани с надзор, актуване и отписване на имоти държавна собственост, управление на имоти и вещи държавна собственост, разпореждане с имоти и вещи частна държавна собственост и др.

Областният управител сподели с присъстващите, че тази среща е продиктувана от чисто човешки чувства и администрацията не е длъжна да я организира. Той пожела на всички успех на теста, независимо, че само един от присъстващите ще спечели конкурса и ще работи в областна администрация.

Снимки

снимка