Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десислава Танева посети Калояново за празника на селото

10 септември 2011 14:57,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 2308
10.09.2011

Областният координатор на ПП ГЕРБ в Сливен Десислава Танева посети село Калояново по повод събора на селото. Тя честити празника на жителите, приветства гостите и пожела на всички просперитет и бъдещи успехи. „Да си пожелаем хубави дни и това, което ние можем да направим, за да ви помогнем, бъдете сигурни, че ще го сторим. Хубав празник и желая успех на участниците в надпяването и надиграването”.

В събора се включиха певчески групи „Млади сърца” при читалище „Искра 1932” в Калояново, при читалище „Изгрев 1928” - село Драгоданово, читалище „Просвета 1935” - Глушник, читалище „Пробуда 1934” - с. Ковачите, пенсионерски клуб – с. Трапоклово, певческа група „Росна китка” към пенсионерски клуб в с. Блатец и певческа група за автентичен фолклор „Детелина” от с. Горно Александрово.

Кметът на Калояново Донка Петрова също отправи поздрав към гостите и жителите на селото. Съборът е възроден по време на нейния мандат и се провежда за трети път. Празникът се организира винаги около 8 септември – Рождество Богородичо. „Идеята ни е тук, в Калояново, да дойдат хора от другите села, да се видят с роднини и приятели на едно място и да празнуват”, каза Петрова. На събора присъства и Марин Кавръков - областен управител на Сливен.

 

 

 

Снимки

10.09.201110.09.2011