Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител на Област Сливен, г-н Марин Кавръков изпрати поздравителен адрес ...

14 септември 2011 14:40,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1425

Областният управител на Област Сливен, г-н Марин Кавръков изпрати поздравителен адрес до ръководствата на всички учебни заведения в областта, по повод откриването на новата учебна година на 15 септември.

 

Уважаеми учители,

Скъпи ученици,

 

Най- сърдечно Ви поздравявам с първия учебен ден – 15 септември и откриването на новата учебна година 2011-2012 в Област Сливен! Това е деня, в който всички ние, учители, ученици и родители, се прекланяме пред духовното огнище на българина – Училището, което винаги е било и ще бъде един неизчерпаем източник на познания, сила и авторитет. Поддържайки огъня на знанието, то е успяло да превърне всеки един от нас в образован гражданин на света, както и да помогне на нацията ни да оцелее независимо от историческите катаклизми, които е преживяла.

Скъпи ученици,

Пожелавам Ви една истинска, успешна учебна година! Година, през която да откриете още много интересни неща, свързани със света около Вас! Година, през която много от Вас ще намерят нови приятели! Вярвайте на своите учители, защото те са хората, които ще Ви помогнат да станете не само по-образовани, но и по-добри граждани на България и света! Вярвайте в силата на науката, защото тя променя съвременния свят! Вярвайте в себе си, защото младостта е изпълнена с достатъчно сили за реализиране на всяка мечта.

Скъпи първокласници,

Вие, които за първи път прекрачвате прага на училището, подайте с вяра и доверие ръка на своите учители.Те ще Ви поведат по пътя на мъдростта и знанието, ще открият пред Вас нови хоризонти за красота и доброта и величието, създадено от Вселената.

Уважаеми учители,

Желая Ви много сили и творческо дръзновение за да дадете на своите ученици качествено образование! Нека учебните часове са изпълнени с всеотдайност, грижа и повече любов към нашите деца. Вашата професия е мисия, защото освен знания и умения, формирате и нравствените ценности у младите хора.

 

Честит празник и на добър час!

 

МАРИН КАВРЪКОВ

ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН