Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ Сливен ще се бори за победа

27 септември 2011 13:35,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 2153
001

Кандидатът за кмет на Сливен Йордан Лечков и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ посрещнаха председателя на предизборния щаб Цветан Цветанов. Те заедно премина през центъра на града, приветствани от местните хора и се отправиха към площада пред НТС, където кампанията бе открита.

Цветан Цветанов приветства събралото се на площада множество, а на кандидата за кмет Йордан Лечков, подгрепен от ГЕРБ, пожела успешен нов мандат. Той изрази убедеността си в добрите резултати за града и региона, които ще бъдат постигнати със съвместните действия на депутатите, кмета и съветниците.

Убеден съм, че ГЕРБ предлага най-добрата кандидатпрезидентска двойка в лицето на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, защото те са успели хора с доказани професионални и личностни качества,за да работят успешно и да формират национални приоритети, каза Цветанов.

Предстоят ни два избора - поставили сме за цел още на първия тур да постигнем две победи, призова Цветанов, а хората на площада отговориха с възгласи „Победа”.

В концерта за участниците в предизборната среща, организиран от партия ГЕРБ, участваха Веселин Маринов, ансамбъл "Българе", популярни актьори от предаването "Комиците" и Силвия Кацарова.

Снимки

003004005002007008