Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кандидат-общинските съветници от ГЕРБ ще помогнат да се запази зеленото богатство на Ичера

29 септември 2011 14:18,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 1979

Запазването на зеленото богатство, водата и природата е приоритет в работата на общинския съвет, това обявиха на среща с жителите на село Ичера кандидатите за общински съветници от ГЕРБ. Те ще организират среща на жителите на село Ичера с ръководството на горското стопанство, за да се обсъди контрола на горската сеч. Ангажимента поеха Мария Григорова, Живко Минчев, д-р Димитър Павлов, Стела Костова и Димитър Митев. Те обещаха да подпомогнат и възстановяването на зеленото училище в Ичера.

Жителите на Ичера получиха разбиране на искането им да бъде осигурена общинска охрана. Жителите се оплакаха от битовата престъпност, която нараства в селото. Този въпрос вече е бил обсъждан с кмета Йордан Лечков и решение ще бъде намерено.

Възрастни хора потърсиха съдействие за подобряване на лекарската помощ и спазване на работното време на лекаря, оплакаха се от преминаващите през селото тежки камиони и поискаха ново регулиране на движението. Техният въпрос ще бъде предаден в общинската комисия, която е ангажирана с регулиране на движението в общината.

Срещата премина като диалог, беше активна и ползотворна за двете страни. Въпросите на жителите на село Ичера влязоха в програмата ни, каза Мария Григорова.