Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Йордан Лечков: Да ценим и пазим направеното, което остава за всички

07 октомври 2011 16:57,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 1986
001

В откровен разговор с жителите на село Ковачите, кандидатът от ГЕРБ за кмет на Сливен - Йордан Лечков разказа за финансовата ситуация в общината и трудността, с която се постига всяка придобивка за хората. Държавата дава субсидия от около 1 милион лева за целия град, гр. Кермен и всички 44 села. „С тези пари се издържат детски ясли, детски градини, училища, осветление, културата, всичко каквото правим в Сливен”, поясни Лечков.

Той подчерта, че ще продължи да следва приоритетните политики - подобряване на условията в училищата, въвеждане на енергоспестяващи мерки в публичните сгради, здравните и социалните заведения и училищната мрежа, организиране на сметосъбирането и сметоизвозването, смяна на по-голямата част от водопреносната мрежа. Йордан Лечков знае за най-големия проблем на Ковачите - водоснабдяването на горния край на селото и каза, че през новия мандат това ще бъде свършено. „Нещата не стават лесно, стават стъпка по стъпка, малко по малко. Затова трябва да ценим и пазим направеното, което остава за всички”, заключи Лечков.

Представен бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Ковачите Атанас Гурков, който местните хора уважават като кмет заради грижата му за местното читалище. Председателят на читалището Станка Пъшкова благодари за финансовата подкрепа за ремонта на библиотеката и пътуването на самодейната им група.

В срещата участваха кандидатите от листата на ГЕРБ Димитър Митев, д-р Димитър Павлов, Живко Минчев, Здравко Костадинов, Иван Киров, Керанка Стамова, Мария Григорова, Мариян Янков, Николай Колев и Сашо Александров.

Снимки

002003008