Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник кмет по сигурността ще има Община Сливен през следващия мандат на Йордан Лечков

09 октомври 2011 19:04,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 2197
001

Заместник кмет по сигурността ще има Община Сливен, това намерение за следващия мандат обяви Йордан Лечков пред жителите на село Драгоданово. С тях той разговаря за охраната на собствеността по селата и пое ангажимент да бъдат наети още служители в Общинска охрана, които да работят по селата. Ще има и видео наблюдение в дворовете на социалните заведения, предвижда още през новия си мандат кметът Лечков.

Пред местните хора бе представен кандидат за кмет от ГЕРБ на Драгоданово Стойко Патарев. Заедно с него ще бъде довършена спортната площадка. Йордан Лечков призова всички жители на Драгоданово да помогнат с труда си, когато догодина започне строителството на нов православен храм .

Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Димитър Митев, д-р Димитър Павлов, Здравко Костадинов, Мариян Янков, Николай Колев и Стела Костова разясниха резултатите от водената досега политика на Община Сливен. Те разказаха за реализираните икономии от отоплението на училища, детски градини, детски ясли, някои вече и газифицирани. Освен от санираните сгради, средства се икономисват и от енергоспестяващото улично осветление в града и по селата.

От местната ловно рибарската дружинка поискаха рибарникът да бъде към кметството и събраните средства да остават в селото. Йордан Лечков, се ангажира, че след изтичането на договора, който е подписан преди встъпването му в длъжност, ще предостави ползването на рибарника на местните хора, така както те се разберат.

Снимки

002003004