Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

В село Блатец и кметът социалист благодари на Йордан Лечков

12 октомври 2011 13:00,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 2490
001

С искрена благодарност за помощта през изминалия мандат се обърнаха хората от село Блатец към Йордан Лечков, кандидат за кмет на ГЕРБ в община Сливен. На предизборната среща Иван Марев от читалищното настоятелство припомни за отпуснатите средства за ремонт на читалището. Той се надява, че в новия мандат ще бъде довършено и последното необновено крило на сградата. „Много хора от Блатец не знаят, че благодарение на Вас бяха ремонтирани детската градина и физкултурния салон”, каза Иван Марев и изрази увереност в победата на кандидатите от ГЕРБ за местната власт.

Думи на благодарност към Йордан Лечков каза и настоящият кмет на селото Димитър Вълков, който е от друга политическа сила. „Независимо, че с Вас бяхме от различни политически партии, това аз в служебните взаимоотношения не съм го почувствал, защото не малко неща в Блатец са направени, благодарение на нашите коректни взаимоотношения”, каза кметът социалист.

Йордан Лечков припомни, че през изминалия мандат в сливенските села е направено улично осветление, организирано е сметоизвозването и сметосъбирането. „Съумяхме да реагираме и за премахването на т. нар. нерегламентирани сметища. За голямо съжаление това не се оказа много успешно, защото като го изчистим, такива са нагласите, че тези места пак се превръщат в сметища”, каза Лечков и призова местните хора да запазват направено.

Според него, селата са били ощетявани години наред и той не може да носи изцяло вината, че над 20 години нищо не е направено. През изминалия мандат местната власт се е обърнала към проблемите на селата. И въпреки ограничените средства, в някои села като Николаево, Кермен, Крушаре са асфалтирани улици, докъдето са стигнали парите. „Ние дойдохме при вас да припомним фактите и да потърсим вашата подкрепа, за да продължим напред”, каза Лечков.

На срещата бе представен кандидатът за кмет на село Блатец от ГЕРБ Костадин Илиев.

Снимки

002003004