Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

По покана на Негово превъзходителство г-н Рафаел Мендивил Пейдро, посланик...

12 октомври 2011 15:16,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1449

По покана на Негово превъзходителство г-н Рафаел Мендивил Пейдро, посланик на Кралство Испания в Република България, областният управител на Област Сливен, г-н Марин Кавръков присъства на официален прием даден посолството, по повод националния празник на Кралство Испания – 11 Октомври.

Като благодари за оказана чест, областният управител връчи поздравителен адрес, в който изказва удовлетвореност от доброто партньорство и приятелство с испанските институции. В резултат на това взаимоизгодно сътрудничество е въвеждането на платформа за административните услуги по електронен път в областна администрация Сливен и добрата съвместна дейност в тази насока с фирма „Андаго”, град Мадрид, Кралство Испания. С новия подход, посочва г-н Кавръков….” Ще се намалят разходите и ще подобри изцяло административното обслужване на гражданите.”

В отговор на отправената покана от областния управител, на 24 октомври 2011 година Негово превъзходителство г-н Рафаел Мендивил Пейдро ще бъде гост на областната администрация и ще се запознае на място с резултата от въведената информационна технология на испанската фирма.