Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

На 12 Октомври 2011 година от 14.00 часа областният управител на Област Сливен, г-н Марин Кавръков...

12 октомври 2011 17:22,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1107

На 12 Октомври 2011 година от 14.00 часа областният управител на Област Сливен, г-н Марин Кавръков проведе работна среща с д-р Йордан Йорданов, управител на Многопрофилна болница за активно лечение „Проф.д-р В.Цончев”, ЕООД и д-р Цветан Влахов, управител на Специализирана болница за рехабилитация, ЕООД , град Котел, във връзка с обсъждане на финансовото състояние на здравните заведения и здравното обслужване на гражданите от Община Котел.

Както е известно двете болници се помещават в една сграда , което води до увеличаване на финансовите задължения на Многопрофилна болница за активно лечение „Проф.д-р В.Цончев”, ЕООД, свързани с покриване на разходите от отопление, ползване на електроенергия , вода и други консумативи.

Ръководствата на здравните заведения се обърнаха с молба към областния управител на Област Сливен да съдейства пред ръководството на Община Котел да поеме част от финансовите разходи на Многопрофилна болница за активно лечение „Проф.д-р В.Цончев”, ЕООД. Бяха обсъдени редица мерки за оптимизиране на разходите.

За решаване на неотложните проблеми на двете болници, областният управител на Област Сливен ще проведена 13.10.2011 година среща с ръководството на Община Котел и общинските съветници за да се намерят точните решения на поставените проблеми, в интерес на гражданите на общината.