Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ТЕ СА "ЗА" СЛИВЕН

16 октомври 2011 11:02,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 2060
001

Даниела Христова: ГЕРБ дава възможност на младите хора да бъдат активни в местното самоуправление

Даниела Христова - икономист, кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ Защо сте в листата на ГЕРБ?

Защото ГЕРБ дава възможност на младите хора да се включат активно в местното самоуправление не само в нашия града, но и навсякъде в страната.

Какво най-много Ви харесва в Сливен?

Сливен е възрожденски град с богата култура и история. Сливен е градът, който дава възможност за развитие както на фирми, така и на граждани. Какво не Ви харесва в Сливен?

Все още в града липсва нагласа, че младите хора могат да бъдат отговорни и да създават ползи чрез своя труд. Какво най-първо бихте променили в Сливен ако зависи от Вас?

Град Сливен е градът, в който съм родена, в който ще остана. В този смисъл ще търся начини младите хора да останат в града ни чрез създаване на нови работни места. Ще работя активно за развитието на търговията, социалната сфера, туризма и с всичко което е свързано в града ни.

Убеден ли сте, че Вашият глас ще се чува в групата на общинските съветници?

Общинският съвет е колективен орган с обща компетентност. Считам че решенията, които ще се вземат от общинския съвет ще почиват върху един разумен дебат, чийто резултати ще бъдат в полза на гражданите в Сливенска област.

Как бихте описали кмета Лечков от досегашната работа с него?

За мен г-н Лечков е един нетрадиционен кмет, търсещ и намиращ практични решения. Той разглежда проблемите на областта в дългосрочен аспект и намира начини за тяхното решаване. Г-н Лечков дава обещания за неща, които ще бъдат реално изпълнени.