Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ТЕ СА "ЗА" СЛИВЕН

17 октомври 2011 10:34,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 1991
001

Камен Костов: Иска ми се хората в града да бъдат по-позитивни и по-активни

Камен Костов – социален работник, кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ

Защо сте в листата на ГЕРБ?

Аз съм в листата на ГЕРБ, за да се опитам да допринеса с моят ентусиазъм и професионализъм за по-градивен начин на управление на общината. Сливен е мой роден град, който аз обичам и вярвам че, ГЕРБ е единствената алтернатива за креативно управление. Според мен в България ГЕРБ е единствената партия с дясна политика.

Какво най-много Ви харесва в Сливен?

Най-много в Сливен ми харесва усещането, че съм у дома. Тук мина моето детство, тук са моите родители, семейството ми, приятелите ми. Искам Сливен да бъде еталон за европейски град.

Какво не Ви харесва в Сливен?

Иска ми се, хората в града да бъдат по-позитивно настроени и да бъдат по-ангажирани към това, което се случва и към средата, която ги заобикаля. Бих искал също жителите на града да бъдат по-активни, като позиция и действия.

Какво най-първо бихте променили в Сливен ако зависи от Вас?

Бих приканил гражданите на Сливен да участват по-активно в управлението на града, да посещават сесии на ОС, да изказват мнение и предложения, да ги интересува, какво се случва в община Сливен. Бих искал сливналии да се включват дейно в неправителствения сектор, да се активират и да работят с приятели и съседи за реализирането на малки придобивки, които да облагородяват средата, да правят живота по-цветен.

Убеден ли сте, че Вашият глас ще се чува в групата на общинските съветници?

Аз съм екипен играч и мисля, че думата ми ще се чува в общинския съвет. Работата ми ще бъде свързана с предложения за решаване на реални проблеми и подобряване на условията на живот в нашата община.

Как бихте описали кмета Лечков от досегашната работа с него?

Йордан Лечков е човек със собствен стил и подход в работата си. Той е от този нов тип политици, които са близо до хората и говорят извън стандарта, много решителен и последователен.