Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Йордан Лечков ще продължи благоустрояването от кварталите към центъра на Сливен

18 октомври 2011 17:24,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 1923
001

С топла погача и любимата песен „100 воеводи” посрещнаха в клуб „Българка” кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен Йордан Лечков. Сърдечен и откровен беше и последвалият разговор с възрастните хора.

Те се интересуваха от много широк кръг въпроси. Питаха кога ще бъде асфалтиран квартал „Българка”, ще има ли общинска охрана на пейките и кошчетата за отпадъци, ще бъде ли газифициран кварталът, ще бъде ли построена църква в парка „Юнак”.

Кандидатът за кмет на Сливен изслуша с внимание всички въпроси и в отговор разказа за най-важното от своята работа като кмет досега. Целта на неговата дългосрочна политика, която ще бъде продължена, е била да започне благоустрояването на града от кварталите към центъра, да не се вдигат таксите в детските заведения, да не се променят данъците, които са едни от най-ниските в страната.

Йордан Лечков даде за пример направеното в кварталите „Дружба” и „Сини камъни”. Изясни ситуацията с т. нар. „воден цикъл”, която създаде неудобства за целия град и подчерта, че Общината е спряла строителните работи заради некачествена работа на фирмата изпълнител.

„Думата „обещавам” не е в моя речник”, каза Лечков и назова реалните действия през новия мандат, които следват вече осъществяваната политика. Ще завърши изграждането на водопреносната мрежа, влючително и в квартал „Българка”, която ще се свърже с пречиствателна станция. Тогава качеството на водата в Сливен да бъде гарантирано за следващите 30-40 години. Кварталът „Балгарка” ще бъде газифициран. В началото на пролетта ще бъдат асфалтирани улиците на централната градска част, на възлови места ще бъде организирано кръгово движение. Той спомена и готовите проекти на общината за крепостта „Туида” и парка „Юнак”, където ще бъде изградена църква.

Накрая присъстващите членове на клуба „Българка” поканиха Йордан Лечков на 15-годишнината на клуба, която ще честват през ноември.

Снимки

001001001