Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

По предварително утвърден график на 18 Октомври 2011 г. от 11.00 часа се проведе...

19 октомври 2011 11:21,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1199

По предварително утвърден график на 18 Октомври 2011 г. от 11.00 часа се проведе работно съвещание в областно пътно управление Сливен с участието на представители на Агенция „Пътна инфраструктура”, София, Главна дирекция „ПБЗН” София, Главна дирекция „ОП” София, на трите области-Сливен, Ямбол и Бургас от областните администрации, ОД на МВР и областните пътни управления.

Областният управител на Област Сливен, г-н Марин Кавръков определи да бъде представляван от заместник областния управител, г-н Пейчо Пейчев и главния експерт „ОМП” Александър Александров, поради неотложен ангажимент по ръководене на оперативните действия за оказване на помощ на група граждани затрупани от снега по пътя Елена-Сливен в близост до с.Стара река.

Основната цел на работната среща беше да се обсъдят проблемите на трите области, свързани със зимното поддържане на пътищата и да се набележат мерки за взаимни действия при екстремни ситуации. Това е необходимо, за да се приведат същите проходими през зимните месеци.

По време на дебата бяха направени конкретни предложения от участниците в срещата, които ще се имат предвид при изготвянето на оперативните планове за действия през настоящия зимен период в трите области.