Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Йордан Лечков се срещна със синдикалисти

19 октомври 2011 12:38,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 1895
004

Кандидатът за кмет от ГЕРБ за община Сливен Йордан Лечков се срещна с представители на синдиката КТ „Подкрепа”, в който членуват над 2000 души. Емил Петков – председател на синдикалистите, представи Йордан Лечков като решителен човек, който адекватно взема решения, като прям човек, който може да казва „Да”или „Не”.

Йордан Лечков припомни през синдикатите политиките, които следва в програма 2007-2013 година, като кмет на общината. Тай припомни акцентите в социалната сфера, с чиито резултати с основание се гордее. Това са комфортните детски ясли и градини, училища, добре организирания социален патронаж, от който се възползват над 500 души от цялата община и детска млечна кухня, която храни над 600 деца.

Спря се и на политиката по благоустрояването. През 2007 година бе направена първа копка за подмяна на цялата подземна инфраструктура на Сливен и квартал по квартал. За две години се свърши много работа в кв. „Дружба” и в кв. „Сини камъни” - подменени са водопреносната и канализационната мрежа, газифицирани са. „През новия мандат предстои още доста да работа, докато се свърже подменената мрежа на града с пречиствателната станция за питейна вода”, заяви, Йордан Лечков.

Община Сливен има седем одобрени проекта. С тях ще бъдат подобрени условията в още детски ясли, в спортното училище, одобрен е проект за целия парк „Юнак”, модернизиран, със спортни и детски площадки, алейно осветление. Пред реализация е проект за „Дюлева река”, една част е вече направена, предстои да се работи от подстанция „Комуна” на горе по течението. Има и добър проект за крепостта „Туида”, която е едно голямо богатство, но неразработено все още. „Без значение за какъв проект става въпрос плащаме с наши пари, извършваме дейностите, проверяват, одобряват и тогава плащат. За европроектите е така, има възможности, но изискванията са много и изпълнението трябва да е качествено”, подчерта Йордан Лечков.

Накрая кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен поиска подкрепа на предстоящия вот за кмет и за общинската листа, защото броят на съветниците в местния парламент е важен за екипната работа.

Снимки

001001003