Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ТЕ СА "ЗА" СЛИВЕН

19 октомври 2011 14:23,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 1808
001

Д-р Димитър Павлов: Мога да допринеса за по-доброто здравеопазване на своите съграждани

Д-р Димитър Павлов – лекар, кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ

Защо сте в листата на ГЕРБ?

Членувам в ГЕРБ от учредяването на партията на местно и национално ниво. Приех да участвам в листата на кандидатите за общински съветници, защото смятам, че с моите познания и опит мога да допринеса за усъвършенстването на здравната политика и медицинското обслужване на своите съграждани.

Kакво най-много Ви харесва в Сливен?

Градът ни има уникални природни и културно-исторически дадености – красива планина, плодородни земи, минерални извори, богата история. Всичко това, заедно с хората, дава перспективата на града.

Какво не Ви харесва в Сливен?

Това, което не ми харесва, а вероятно и на част от съгражданите, е моментното състояние на града. Но, вярвам, че това скоро ще се промени. Като родител на три деца бих посочил и липсата на възможности за реализация на младите хора в Сливен и региона.

Какво най-първо бихте променили в Сливен, ако зависи от Вас?

Бих насочил усилия градът и регионът да станат по-привлекателни за инвеститорите и затова ще настоявам инфраструктурата да се промени.

Убеден ли сте, че Вашият глас ще се чува в групата на общинските съветници?

Кандидатите за общински съветници сме екип, в който всеки е професионалист в своята област. Желанието ми е да работим заедно и безкористно за приоритетите, заложени в предизборната платформа на ГЕРБ .

Как бихте описали кмета Лечков от досегашната ви работа с него?

Той е човекът, който разчупи политическия модел в града още през 2003 година. Този факт сам по себе си говори за неговите качества – борбеност, постигане на поставените цели, човек на дадената дума. Обобщено – всички необходими качества на лидер.