Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител на Област Сливен , г-н Марин Кавръков беше информиран от ръководството на EVN...

19 октомври 2011 15:38,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1037

Областният управител на Област Сливен , г-н Марин Кавръков беше информиран от ръководството на EVN, България за предприетите мерки от дружеството за пълното възстановяване на електрозахранването в засегнатите от лошите метеорологични условия места в Югоизточна България.

В съобщението се казва, че дружеството е мобилизирало допълнителна техника, материали и персонал за отстраняването на щетите по електроразпределителната мрежа и в най- труднодостъпните точки в този район.

В момента продължава възстановяването на захранването на клиентите в малките населени места във високите планински части на общините. Като основен проблем при отстраняването на авариите в тези места продължава да бъде затруднения достъп, причинен от снегонавявания и кална почва, които не позволяват пълноценното използване на специализираната ремонтна техника.

С цел, максимално доброто управление на процеса на възстановяване на захранването за всички клиенти EVN, България поддържа контакт и на места работи в сътрудничество с ОУ „ПБЗН”, както с местните и държавни власти.

За информация на гражданите е посочена възможността за връзка с операторите на дружеството:

Телефонен център 24 часа в денонощието 0700 1 0007 при аварии

0700 1 7777 за справка и обща информация