Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков откри тържественото заседание на общинския съвет мандат 2011-2015 г.в Нова Загора

04 ноември 2011 14:54,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1067
снимка

Днес, 4 ноември 2011 г, областният управител г-н Марин Кавръков откри тържественото заседание на общинския съвет мандат 2011-2015 г.в Нова Загора. На тържественото заседание всички избрани кметове и общински съветници положиха клетва.

Официални гости на заседанието бяха зам. областните управители г-н Пейчо Пейчев и Христо Карабекиров, председателят на ОИК д-р Сергей Радилов и зам. кметът г-жа Галя Захариева.

Г-н Радилов – председател на ОИК докладва за проведените избори за президент и вицепрезидент на републиката и общински съветници и кметове. Изборите в Нова Загора преминаха организирано и с висока избирателна активност в резултат, на което още на първи тур беше избран кметът г-н Николай Грозев, общинските съветници и 8 кмета на кметства. На втория тур останалите 9 кмета на кметство. Г-н Радилов, благодари на всички членове на ОИК, на членовете на СИК и на общинската администрация за добре свършената работа. Той поздрави всички и припомни, че трудно се изкачва върхът, но още по трудно е да се задържаш на него. В ново избрания общински съвет ГЕРБ имат 25 мандата, ДПС – 2, БСП – 5, АТАКА, РЗС, Лидер по 2 мандата, Земеделски народен съюз – 1

Символите на Община Нова Загора - огърлицата и ключа бяха предадени на кмета от г-жа Галя Захариева.

Областният управител се обърна към всички с молба да запомнят този ден. Всеки ден трябва да се живее като за последно, във всяко заседание да се работи като, че ли то ще е последно. След 44 сесии този последен ден ще дойде и тогава всички планове и идеи да бъдат реализирани за доброто на община Нова Загора.

Най – възрастният общински съветник г-жа Руска Стоянова Петрова води първата сесия на новоизбрания общински съвет, в която за председател бе избрана г-жа Марияна Николова.

Снимки

сннн