Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Покана към предприятията да участват в конкурс за определяне на носители на националните награди по здраве и безопасност при работа за 2011г

11 ноември 2011 15:56,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 996

Дирекция „Инспекция по труда" отправя покана към предприятията, регистрирани и опериращи на територията на Област Сливен и Ямбол, да участват в конкурс за определяне на носители на националните награди по здраве и безопасност при работа за 2011г.

През настоящата година наградите отново са посветени на темата на Европейската кампания 2010- 2011 "Поддържай безопасно работно място", като основната цел е да се отличат примери за добри практики в областта на здравословните и безопасни условия на труд в страната.

Инициативата се осъществява с активната подкрепа на „Бултекс 99" ЕООД, гр. Пловдив- компания с дългогодишен опит в производството и доставката на работно облекло и лични предпазни средства.

В конкурса могат да участват предприятия от всички икономически дейности, попълнили и изпратили в съответния срок заявление за кандидатстване (по образец).

Кандидатите ще бъдат отличени в три категории- малки, средни и големи предприятия, като всеки кандидат може да участва само в една от трите категории (в зависимост от числеността на персонала към момента на подаване на заявлението).

Не могат да участват предприятия, в които през настоящата година или в някоя от предходните две години е допусната смъртна злополука или злополука, довела до инвалидност.

Дисквалифицират се от участие и кандидати, за които се установи, че в заявлението за кандидатстване са попълнили неверни данни.

Победителите във всяка от посочените по-горе три категории, ще бъдат определени от специално създадена за целта комисия, чийто състав включва представители на ИА ГИТ, „Бултекс 99" ЕООД и на социалните партньори в страната.

Класирането ще се извърши въз основа на информацията, съдържаща се в заявлението за кандидатстване и представените по преценка на съответния кандидат допълнителни материали (вкл. снимки, илюстрации, графики, диаграми и т.н.), като е възможно да бъде организирана среща с представители на предприятието или посещение на място от Дирекция „Инспекция по труда" Сливен по местонахождение на последното.

Класирането на участниците ще бъде обявено на интернет страницата на ИА ГИТ, както и на интернет страницата на „Бултекс 99" ЕООД, гр. Пловдив.

Адресът, на който следва да се изпращат формулярите за кандидатстване, е: Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда", бул. "Княз Александър Дондуков" 3, гр. София 1000.

Заявлението за кандидатстване може да бъде подадено и по електронна поща на e-mail адрес: aborisov@gli.government.bg, както и в деловодството на ИА ГИТ, респ. на Дирекция „Инспекция по труда" Сливен.

В случаите, когато документите са изпратени по пощата или чрез куриерска служба, за дата на подаване се счита датата на пощенското клеймо, съотв. отбелязаната дата на подаване на пратката.

Крайният срок за подаване на заявления е 21.11.2011г. /понеделник/. Документи, подадени след тази дата, не подлежат на разглеждане.

За контакти и допълнителна информация: Александър Борисов, тел.: 02/8101725, e-mail: aborisov@gli.government.bg.

 

Ирена Иванова

Директор на Д „ИТ” Сливен

08.11.2011г.

гр.Сливен

Файлове

заявка [88.5KB]

Microsoft Word Document