Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проведе се заседание на Областния съвет за развитие

06 декември 2011 17:08,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 967
Областен съвет за развитие - 06.12.2011г.

На 06.12.2011г. от 15ч. в Заседателната зала на Областна администрация Сливен се проведе заседание на Областния съвет за развитие. Срещата бе ръководена от заместник-председателя на Областния съвет за развитие и зам.-областен управител – г-н Пейчо Пейчев.

След откриването той обяви актуализираният състав на ОСР – Сливен.

На заседанието присъстваха Иван Славов – зам.-кмет на Община Сливен, Детелина Адамова – зам.-кмет на Община Котел, Радостин Бузуков – представител на Общински съвет Сливен, Ивайло Енев – представител на Общински съвет Нова Загора, Хасан Топчу – представител на Общински съвет Котел, Мирослав Дяков – представител на Общински съвет Твърдица, Тодор Иванов – председател на РКС Сливен на КНСБ, Панайот Хаджииванов – председател на Индустриална стопанска асоциация Сливен, Николай Шевкенов – председател на Съюз за стопанска инициатива Сливен.

Дневният ред бе в следните точки:

1. Управление и стратегическо планиране на регионалното развитие, съгласно действащият Закон за регионалното развитие

2. Определяне на представителите на Областния съвет за развитие в Регионалния съвет за развитие в Регионалния съвет за развитие на ЮИР

3. Информиране на членовете на Областния съвет за развитие на схема „Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите” по Оперативна програма „Регионално развитие”

4. Определяне на актуализиран състав на Постоянната комисия по заетост

5. Разни

Г-жа Петя Качарова – началник отдел „Регионално развитие” и секретар на ОСРР направи презентация по т. 1 от Дневния ред.

По т.2, ОСРР определи трима представителите за Регионалния съвет за развитие, като единодушно бяха избрани г-н Кольо Милев – кмет на Община Сливен, г-н Николай Грозев – кмет на Община Нова Загора и г-н Атанас Атанасов – кмет на Община Твърдица.

Г-жа Качарова направи презентация на схемата „Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите” по Оперативна програма „Регионално развитие”.

По т.4 от Дневния ред бе гласуван и приет обновеният състав на Постоянната комисия по заетост.