Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заседание на Областния координационен съвет

19 декември 2011 17:20,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1076
ОКС

На 19.12.2011г. от 11ч., в заседателната зала на Областна администрация Сливен, се проведе заседание на Областния съвет за координиране изпълнението на Областната стратегия за развитие на социалните услуги (Областен координационен съвет).

Заседанието се проведе под председателството на областния управител на Област Сливен, г-н Марин Кавръков, с участието на заместник-областния управител на Област Сливен – г-н Пейчо Пейчев.

На заседанието присъстваха представители на общините Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица, директорите на териториалните структури на Агенция „Социално подпомагане”, представители на БЧК Сливен, Фондация "Инициатива и съпричастност", Сдружение „За духовни и социални дейности”, Регионална организация на инвалидите за Област Сливен.

Дневният ред бе следният:

1. Сформиране на звено за мониторинг и оценка за изпълнението на областната и общинските стратегии за развитие на социалните услуги в област Сливен.

2. Представяне на информация за изпълнението на планираните дейности за 2011 г. в Общинските планове за развитие на социалните услуги.

3. Представяне на информация за проектите по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” с конкретен бенефициент Агенцията за социално подпомагане.

Снимки

ОКС