Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заседание на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата

21 декември 2011 15:25,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 810
Заседание на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата

В 11ч. на 21.12.2011г. г-н Марин Кавръков, областен управител на Област Сливен откри заседанието на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата като неин председател.

В началото на срещата г-жа Моника Сярова, директор на секретариата на БЧК Сливен обяви връчването на помощите на 4 деца от Област Сливен, които получават финансова подкрепа след тежки увреждания след пътни инциденти.

Заседанието на ОКБДП продължи със следния дневен ред:

1.Анализ на състоянието на безопасността на движението по пътищата на Област Сливен от началото на годината. Изводи и мерки за ограничаване и намаляване на пътнотранспортните произшествия през зимния сезон.

2.Информация за готовността на републиканската пътна мрежа за движение през зимния сезон.

3.Информация за работата на общинските комисии по безопасността на движението по пътищата от област Сливен и готовността на общинската пътна и улична мрежа за движение през зимния сезон.

4.Разни.

Доклади направиха Николай Колев – началник сектор „ПП” ОД МВР – Сливен, Лиляна Домусчиева – директор на ОПУ – Сливен, както и представители на общините Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

Разискаха се всички въпроси, които членовете на комисията счетоха, че трябва да се поставят на вниманието на останалите присъстващи.

След ползотворната среща, председателят на комисията г-н Кавръков благодари за добрата работа на комисията през годината и пожела на всички светли празници и успешна 2012 година.

Снимки

Заседание на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата Заседание на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата