Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Депутатът Десислава Танева поздрави сливенските роми за Банго Васил

14 януари 2012 09:50, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 2290
Десислава Танева

Народният представител от ПП ГЕРБ в Сливен и областен координатор на партията Десислава Танева поздрави сливенските роми по повод Василица – ромската нова година. Депутатът отправи пожелания за здраве, берекет и много късмет на всички представители на етноса в нашия регион и изрази увереност, че животът на ромите в цялата страна ще стане по-добър. В поздравителен адрес до председателя на Ромската младежка организация Стела Костова се казва :

„От името на областното ръководство на ПП ГЕРБ в Сливен честитя новата година на всички роми от нашата област и пожелавам здраве, берекет и много късмет. Нека покровителят Свети Васил да ви пази, да продължава да укрепва моста, по който преминавате на спасителния бряг и да ви носи надежда за по-добри дни. Банго Васил е ваш закрилник и заслужава почитта, която му отдавате.

През новата година нека има радост в домовете ви, хляб на трапезата и здраве за вас и децата ви. Искрено желая добруване и разбирателство, топлина и сърдечност, да няма трудности и тежки житейски изпитания. Убедена съм, че общите ни усилия ще доведат до промяна на света около нас, ще дадем сигурност на бъдещите поколения и ще превърнем мечтите в реалност.

 

Честит празник!

 

Десислава Танева,

народен представител и областен координатор на ПП ГЕРБ в Сливен ”