Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десислава Танева организира среща в МРРБ за бъдещето на пречиствателната станция на Сливен

18 януари 2012 18:15, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 1843
Десислава Танева

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева организира среща в Министерството на регионалното развитие и благоустройството за бъдещето на пречиствателната станция за питейни води в Сливен.

Днес депутатът Десислава Танева, управителят на ВиК Петър Митев и представители на общината и строителите на обекта се срещнаха с министър Лиляна Павлова. На срещата, продължила час и половина, бяха конкретизирани финансовите параметри за довършването на пречиствателната станция. Изчислено е, че са нужни 16 милиона лева за завършването на строителните дейности.

От министерството препоръчват да се търсят възможности за финансиране по програма ОПОС и ПУДООС за подобни проекти. След като се проучат вариантите, ще се проведе нова среща с искане за финансиране на обекта в Сливен.

Десислава Танева изрази задоволство от проведения разговор с министър Павлова и заяви своята категорична ангажираност към въпроса с довършването на важния за нашия град проект за изграждане на пречиствателната станция за питейни води.