Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Кольо Милев и генералният директор на МЕТРО България Емилиян Абаджиев откриха нов магазин в Сливен

14 декември 2011 16:24,
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 12 години, брой четения: 1372
Кметът Кольо Милев и генералният директор на МЕТРО България Емилиян Абаджиев откриха нов магазин в Сливен

Лентата на 14-я магазин МЕТРО в България прерязаха кметът на Сливен Кольо Милев и генералният директор на МЕТРО „Кеш & Кери” България Емилиян Абаджиев.

 

„Винаги съм вярвал, че Сливен има огромен потенциал да привлича интереса на предприемчивите. И за да реализираме този интерес, активни ще бъдем и ние – в Общината. Добрата среда за бизнес за мен не е понятие, което обслужва само хората от бизнеса. Тя е инвестиция в бъдещето, в доходите, в сигурността на гражданите на Сливен. Политиката на нашето управление ще бъде към създаване на условия за повече работни места.”, обяви Кольо Милев.

 

Кметът Милев получи и първата клиентска карта на новия търговски център.

 

На тържеството по случай откриването на магазин Метро компакт в Сливен присъстваха председателят на Общинския съвет Сливен Соня Келеведжиева, търговският директор на МЕТРО „Кеш & Кери” България Владимир Данев, директорът на Технополис Тодор Белчев, ръководители на административни структури от града и региона и много клиенти.

 

Водосвет за здраве и добро начинание отслужи отец Красимир от катедралния храм „Св. Димитър” в Сливен.

 

МЕТРО е една от най-големите международни търговски компании. Магазинът в Сливен има търговска площ от 2000 кв. м. Той се помещава до магазин Технополис. От компанията заявяват, че в него ще се предлагат повече от 2500 висококачествени хранителни и нехранителни продукти на конкурентни цени на едро. Откриват се нови 12 работни места. Развитието на бизнеса на търговците ще допринася за увеличаване на данъците към общината и държавата.

Снимки

Кметът Кольо Милев и генералният директор на МЕТРО България Емилиян Абаджиев откриха нов магазин в СливенКметът Кольо Милев и генералният директор на МЕТРО България Емилиян Абаджиев откриха нов магазин в СливенКметът Кольо Милев и генералният директор на МЕТРО България Емилиян Абаджиев откриха нов магазин в Сливен